stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre accidentul lui Bode: „Se face inventarul la prosti sau ce? Ala gonea ca la raliu si ministrul dormea pe bancheta, in loc sa se simta ca-n parcul de distractii? Este ametitor cat de bine stia doamna Turcan ce facea ministrul pe bancheta din spate…”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, critica explicatiile aduse de Lucian Bode, ministrul Transporturilor, in cazul accidentului de masina in care a fost implicat. Fostul premier sustine ca este „hilar” faptul ca Bode arunca responsabilitatea publica in bratele soferului SPP, in conditiile in care „demnitarul spune cand si unde trebuie sa ajunga”. 

„Se face inventarul la prosti sau ce? Deci, ala gonea ca la raliu, depasea coloane de masini pe linia continua si ministrul dormea pe bancheta din spate, in loc sa se simta ca-n parcul de distractii? Demnitarul spune la ce ora si unde vrea sa ajunga, la fel cum, tot demnitarul, spune daca nu vrea sa fie dus ca pe un sac de cartofi. Nu exista ca tu sa spui ca nu te grabesti si soferul sa vrea sa iti ofere senzatii tari! Nu poti sa ne explici cum tu habar nu aveai ce facea soferul! Oricum, este ametitor cat de bine stia doamna Turcan ce facea ministrul pe bancheta din spate… Tulburator! Soferul e vinovat, in cazul oricarui accident, ca doar nu o fi pasagerul de pe bancheta din spate, dar nu ne jigni inteligenta. Vii si ne spui ca tu ai fi vrut sa nu te duca exact ca la raliu, dar dormeai confortabil pe bancheta – caci, nu e asa, se doarme extraordinar, si n-ai avut timp sa mai zici si tu ceva. Ajungem in logica in care mai au de zis ca polonezii din masina lovita sunt membri ai Internationalei Socialiste. Daca erau romani, cel mai probabil, erau PSD-isti. Explicatii halucinante!”, a declarat Tudose pentru DEBRAILA.ro.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a precizat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in momentele de dinaintea accidentului se odihnea pe bancheta din spate si ca nu exista niciun motiv de graba.

Potrivit unor imagini filmate de un motociclist aflat in trafic, autoturismul in care se afla Bode, avand semnalele acustice si luminoase pornite, a intrat pe contrasens si a depasit o coloana de masini, desi avea interzis, fiind linie continua. La scurt timp, masina s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, oprindu-se intr-un gard.

Comentarii