stiri Braila – debraila.ro

Tudose, declaratii savuroase despre Dragnea: „Omul asta daca te vede fericit, i se face rau! Un om de felul asta nu-ti vine sa crezi ca exista”

Fostul premier Mihai Tudose l-a descris pe Liviu Dragnea ca fiind „de-a dreptul malefic”, precizand ca un om precum este presedintele PSD „nu-ti vine sa crezi ca exista”.

Totodata, in cadrul emisiunii „Romania 9” de la TVR, deputatul ProRomania a dezvaluit faptul ca pe Dragnea „l-a durut” faptul ca a refuzat sa adopte Legile justitiei in Guvern atunci cand era premier.

„Este de-a dreptul malefic, minte pe toata lumea. A disparut speranta ca isi mai revine. Omul asta daca te vede fericit i se face rau, il ia ficatul. (…) Nu-ti vine sa crezi asa ceva! Un om de felul asta nu-ti vine sa crezi ca exista. Fericirea cuiva ii provoaca scaderea globulelor rosii. (…) Dragnea reprezinta un dezastru pentru Romania si PSD”, a declarat sursa citata.

Intrebat cum comenteaza sintagma „stat paralel”, Tudose a mentionat ca statul paralel este Liviu Dragnea intrucat „lucreaza pe langa statul de drept”.

Mihai Tudose a relatat si o discutie pe care a avut-o cu Dragnea atunci cand era la conducerea Guvernului, legata de faptul ca liderul PSD ii chema pe ministrii la Parlament, fara stirea fostului prim-ministru: „Nu ii mai raspundeam la telefon si m-am trezit cu el la Guvern. (…) I-am zis: <<Nu ii mai chema!>>. Si mi-a zis: <<Vin ei, nu ii chem!>>. <<Sa mori tu?>>”.

Comentarii