stiri Braila – debraila.ro

Tribunalul l-a ARESTAT PREVENTIV pe soferul care a dat cu masina peste agresorul fratelui sau – surse judiciare | Acuzatia: tentativa la omor!

Tribunalul a admis, vineri dupa-amiaza, propunerea de arestare preventiva a braileanului (foto) care l-a lovit intentionat cu masina pe agresorul fratelui sau, potrivit unor surse judiciare. Initial, oamenii legii l-au audiat pe individ si l-au lasat sa plece acasa, fara sa-l plaseze macar sub control judiciar.

Dupa ce presa a relatat despre decizia Parchetului de pe langa Judecatoria Braila de a-l lasa in libertate pe barbat, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Braila. Mai mult decat atat, Mavorian M., in varsta de 36 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativa la omor.

Scenele socante, petrecuta pe 15 septembrie, au fost surprinse de o camera de supraveghere. Imaginile au fost publicate in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Pe filmare se observa cum tanarul, in varsta de 29 de ani, sta in afara partii carosabile, pe marginea strazii Cazasului, moment in care, desi incearca sa se fereasca, autoturismul il spulbera ca pe popice. Dupa impact, soferul coboara din masina, injura victima si o intreaba daca a murit.

Ca prin minune, cel lovit a scapat cu rani usoare, care nu i-au pus viata in pericol. Acesta a ramas in spital doar o noapte.

Inainte de incident, victima il taiase cu un cutit pe fratele celui de la volan.

Exclusiv | LIBER! Soferul care a calcat intentionat un tanar NU A FOST RETINUT – surse judiciare | „Ai murit? Nu mai esti smecher?”

Comentarii