stiri Braila – debraila.ro

TREI PERCHEZIȚII pentru braconaj: cadavre eviscerate de iepure, rață sau gâscă, o arbaletă și cartușe, RIDICATE de polițiști | Vizat, un brăilean de 45 de ani

În dimineața zilei de 24 noiembrie, polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat trei percheziții domiciliare în Insula Mare a Brăilei și în municipiul Brăila.

Astfel, la domiciliul unui bărbat din municipiu, în vârstă de 45 de ani, au fost descoperite și ridicate 5 cadavre eviscerate ce par a fi de iepure, rață, gâscă, o bucată de carne cu os, o cartușieră ce conținea 25 de cartușe și două autorizații de vânătoare colectivă necompletate cu ieșiri în teren.

De asemenea, la o fermă agricolă din Insula Mare a Brăilei, folosită de același bărbat, au fost descoperite și ridicate 20 de tuburi de cartușe, o arbaletă supusă notificării, un proiector adaptat pentru alimentarea la bateria autoturismelor și jumătate de carcasă eviscerată ce pare a fi de iepure.

Bunurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comentarii