stiri Braila – debraila.ro

TRAGEDIE intre Vultureni si Ulmu: DOI MORTI! | Ingeras inaltat la Ceruri inainte de a fi botezat

In sfanta zi a Inaltarii Domnului, in jurul orei 14:00, un cumplit accident rutier a adus doliul in doua familii din comuna Ulmu. Un bebelus de doar 4 luni si un barbat de 38 de ani si-au pierdut viata, in timp ce parintii si sora de 5 ani a pruncului au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu politraumtisme. 

Sotii Chiritoi se pregateau pentru crestinarea celui de-al treilea copil, eveniment care urma sa aiba loc in weekend. Neavand masina si nici permis de conducere, cei doi au apelat la un consatean pentru a putea sa cumpere din Braila cele necesare botezului, insa, pe drumul de intoarcere, destinul a lovit crunt si fulgerator.

Pe drumul judetean 203, intre localitatile Vultureni si Ulmu, intr-un mod cu totul inexplicabil, Ionut Sandru, barbatul aflat la volanul autoturismului Renault, a intrat pe contrasens, izbind un TIR care circula din sens opus. Desi conducatorul TIR-ului, un buzoian, a incercat sa evite impactul, franand brusc, masina a lovit in partea lateral, stanga autotrenul, pentru ca apoi sa se rastoarne si sa ajunga in afara partii carosabile.

Din nefericire, soferul Renault-ului si fetita de 4 luni nu au supravietuit accidentului.

Locuitorii din Ulmu pun producerea accidentului pe seama diabetului de care suferea Ionut Sandru.

Initial, politistii au comunicat faptul ca la volan s-ar fi aflat tatal bebelusului, care nu detine permis de conducere si s-ar fi aflat sub influenta bauturilor alcoolice, insa, in urma verificarilor ulterioare, s-a stabilit ca masina era condusa de Sandru.

La spital au ajuns, cu traumatisme diverse, tatal (43 de ani), mama (31 de ani) si surioara (5 ani) bebelusului.

Comentarii