stiri Braila – debraila.ro

TRAGEDIA de pe podul Apollo: Fata, testată POZITIV la cocaină, metamfetamină și BZP | Fratele, pasager, A MURIT

În seara de 12 septembrie, un autoturism condus de o fată de 17 ani a sărit de pe Șoseaua Baldovinești, chiar la urcarea pe podul de la Apollo, ajungând pe spațiul verde și oprindu-se milimetric de unul dintre blocurile ANL.

În mașină se aflau doi frați – fata, la volan și un băiat de 16 ani, proveniți dintr-o familie dezorganizată.

Salvatorii ajunși la fața locului au găsit cadavrul băiatului într-un tufiș, lângă autoturism. Din nefericire, echipajul medical a putut doar să constate decesul.

Potrivit Poliției, chiar la urcarea pe pod, venind dinspre strada Comuna de Paris, autoturismul a acroșat un stâlp, a ieșit de pe șosea și a ajuns pe spațiul verde, între pod și bloc.

Fata, rănită în urma impactului, a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest. Dacă în primul caz, rezultatul a fost negativ, în urma celei de a doua testări ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive. Astfel, tinerei de 17 ani i-au fost recoltate probe biologice.

Cocktail de droguri

Conform unor surse judiciare, fata de 17 ani a fost testata pozitiv la cocaină, metamfetamina si benzilpiperazină. Anchetatorii au verificat anturajul adolescenților, aceștia fiind cunoscuți din cercurile dealerilor de droguri.

Specialiștii arată că toate cele trei substanție sunt excitante ale sistemului nervos, euforice, care pot produce inclusiv psihoze.

Comentarii