stiri Braila – debraila.ro

Tinerete cazuta in gol de la 30 de metri | Alpinistul utilitar nu era legat cu un ham, desi se afla pe acoperisul unui bloc cu 8 etaje

Ionut Ursache, un brailean de 30 de ani, care locuia in cartierul Lacu-Dulce, si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc cu 8 etaje, pe bulevardul Independentei. Tragedia a avut loc joi, in jurul orei 13:00, aproape de CEC.

Tanarul, angajatul unei societati de alpinism utilitar, lucra impreuna cu un alt coleg la fatada unui apartament de la ultimul etaj. Cristache, fara sa fie asigurat cu un ham, s-a urcat pe acoperis pentru a-si ajuta camaradul de munca, prins cu ajutorul unor chingi. Intr-un moment de neatentie, barbatul s-a dezechilibrat, facandu-se una cu pamantul.

Nu a mai avut nicio sansa, impactul cu solul fiindu-i fatal. Medicii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Pentru ca braileanul se afla in timpul serviciului, Inspectoratul Teritorial de Munca a demarat o ancheta. La fel si Politia, oamenii legii deschizand, conform procedurii, dosar penal pentru ucidere din culpa.

 

Patronul firmei a stat minute bune langa trupul neinsufletit, cu lacrimi in ochi. La fel si colegul victimei, vizibil afectat.

 

Comentarii