stiri Braila – debraila.ro

Tinerețe agitată, moarte fulgerătoare. Octavian a murit la 25 de ani: cu permisul suspendat, a furat o mașină și a gonit în ultima cursa a vieții | Martor: „Ne-a depășit cu o viteza extrem de mare”

Un tânăr brăilean a murit, sâmbătă seara, pe drumul național 2B, în zona localității Făurei-Sat, la limita cu județul Buzău. Acesta s-a răsturnat cu mașina pe câmp, unde a și fost găsit fără suflare.

Octavian (foto) avea 25 de ani. Se afla în vizită la un prieten din Buzău. La un moment dat, din motive care încă sunt cercetate de polițiști, i-a furat amicului cheile de la mașină, s-a urcat la volan și a plecat spre Brăila. 

Mai mult decât atât, proprietarul autoturismului le-a spus oamenilor legii că prietenul său se afla sub influența băuturilor alcoolice și că i-ar fi sustras cheile aflate pe o masă fără sa-l observe.

Pe drum, după ce a intrat în județul Brăila, între limita cu județul Buzău și localitatea brăileană Făurei-Sat, Octavian a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe câmp.

„Acest individ ne-a depășit aseară (n.r. sâmbătă) cu o viteza extrem de mare și foarte aproape de mașina noastră. Când am ajuns în curbă la Făurei-Sat l-am găsit răsturnat în șanț!”, a relatat un martor.

Chiar un participant la trafic a sunat, în jurul orei 21:40, la 112, sesizând faptul că un autoturism este răsturnată în afara părții carosabile.

Polițiștii sunt cei care au găsit cadavrul șoferului. După ce i-au stabilit identitatea, au aflat că șoferul găsit fără suflare avea permisul suspendat.

Trupul tânărului a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Totodată, oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Cu mai puțin de trei ani în urmă, viața tânărului a fost marcată de două episoade cel puțin tulburătoare: a fost internat in mod nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, iar părinții săi au cerut emiterea unui ordin de protecție, însă, ulterior, și-au retras solicitarea.

Comentarii