stiri Braila – debraila.ro

„The Music Pub”, localul unde au fost injunghiati cei doi sportivi americani, SCOS LA VANZARE | Mesajul patronului

Catalin Curca, proprietarul „The Music Pub”, localul unde, in urma cu mai bine de o saptamana, au fost injunghiati doi baschetbalisti americani, a anuntat pe o retea de socializare ca vinde afacerea. Este vorba despre cele doua locatii, cea de pe strada Mihai Eminescu si terasa de langa Patinoar, unde a si avut loc incidentul violent.

„Afacere de vanzare – PUB/TERASA/CLUB! Doua terase acoperite (una dintre ele este incalzita), pubul este situat central si complet functional – bar/bucatarie). Sisteme de sonorizare profesionale, mobilier, utilaje de bucatarie etc. etc. etc.”, a precizat patronul pe contul de Facebook.

Mesajul a fost postat si pe contul „The Music Pub”, unde Curca nu a raspuns comentariilor internautilor luati prin surprindere, mentionand doar ca ofera relatii „strict la telefon”, respectiv 0747.774.070.

In urma cu doar cateva zile, Catalin Curca a facut primele declaratii referitoare la injunghierea sportivilor, aratand ca a solicitat de mai multe ori sprijinul Politiei, „avand in vedere nivelul ridicat al infractionalitatii din Braila si al violentelor zilnice in care sunt folosite arme albe”.

Comentarii