stiri Braila – debraila.ro

Tanara RETINUTA pentru ca a talharit un barbat in zona Carrefour Market de pe Soseaua Rm. Sarat

Politistii au reusit, marti, sa identifice cele doua persoane care, la sfarsitul anului trecut, au talharit un brailean in zona Carrefour Market de pe Soseaua Ramnicu-Sarat, lasandu-l fara telefonul mobil si o suma modica de bani. Este vorba despre o femeie de 24 de ani si un barbat de 54 de ani, insa oamenii legii au dat pana acum doar de urma tinerei.

In ziua de 26 noiembrie 2018, cei doi l-ar fi deposedat prin violenta de un telefon si 30 de lei pe un barbat, in varsta de 66 de ani, care se afla in spatele supermarketului.

Politistii au depistat-o pe suspecta in timp ce se afla pe raza municipiului, reusind astfel sa recupereze telefonul mobil, care a ajuns la persoana talharita.

„Fata de tanara a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore”, potrivit IPJ.

Dupa ce si-a petrecut 24 de ore in spatele gratiilor, tanara a putut sa se intoarca acasa, intrucat procurorul a stabilit o masura preventiva mai blanda, respectiv controlul judiciar pentru 60 de zile.

Totusi, politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, desfasurand in continuare activitati de cautare a celuilalt suspect, barbatul de 54 de ani.

Comentarii