stiri Braila – debraila.ro

Tanara braileanca SANTAJATA cu fotografii si filmulete compromitatoare de un barbat care doar ce a iesit din puscarie

O braileanca de 21 de ani nu a mai rezistat santajului si a cerut ajutorul politistilor. Un barbat din Constanta, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei retele de socializare, i-a cerut de mai multe ori sa intretina relatii sexuale, amenintand-o ca altfel va publica fotografii si filmulete in care tanara apare in ipostaze indecente.

Politistii constanteni au intrat pe fir si au organizat, miercuri, in jurul orei 14:00, un flagrant in municipiul Constanta, in zona garii. Santajistul, in varsta de 34 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.

Folosindu-se de faptul ca tanara i-a trimis, atunci cand conversau in mediul online, o serie de fotografii si filmulete compromitatoare, barbatul a facut ce stia mai bine.

Cu mai putin de doua luni in urma, constanteanul a fost eliberat din penitenciar, unde a ispasit o pedeapsa de 2 ani pentru santaj. O minora de 16 ani picase in plasa recidivistului, tot dupa ce au discutat pe o retea de socializare.

Comentarii