stiri Braila – debraila.ro

Tânăr REȚINUT pentru că s-a apropiat de soția sa, încălcând un ordin de protecție | Judecătoria Brăila a respins propunerea de arestare preventivă: CONTROL JUDICIAR!

Un tânăr a fost reținut de polițiști pentru că a încălcat de mai multe ori măsurile dispuse printr-un ordin de protecție, apropiindu-se la mai puțin de 50 de metri de soția sa și contactând-o telefonic.

Pe 27 octombrie, după ce a petrecut 24 de ore în spatele gratiilor, instanța, în speță Judecătoria Brăila, l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, respingând propunerea procurorului de arestare preventivă a individului.

Potrivit oamenilor legii, pe 3 și 4 octombrie, tânărul de 29 de ani ar fi încălcat de trei ori măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Brăila.

Mai exact, brăileanul s-a apropiat la mai puțin de 50 de metri de soția sa și de locul de muncă al acesteia, dar a și contactat-o printr-un apel video pe telefonul mobil.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție în formă continuată.

Comentarii