stiri Braila – debraila.ro

Tanar RETINUT | Infractiuni pe banda rulanta: la volan fara permis de 6 ori si maestru in falsificat acte | CINE ESTE braileanul

Un tanar cercetat penal pentru nu mai putin de cinci infractiuni de conducere a unui vehicul fara a detine permis de conducere, un brailean a fost retinut pentru 24 de ore de politistii care, pe 9 februarie, in jurul orei 12:00, l-au prins la volan cu un permis fals.

Totusi, procurorii au hotarat ca Florin Craciun, in varsta de 26 de ani, merita o masura preventiva mai blanda, respectiv control judiciar pentru 60 de zile.

Politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au tras pe dreapta, pe drumul european 87, pe tanarul care, fara vreo jena, a prezentat un permis de conducere fals, emis de autoritatile spaniole: actul nu avea elementele de siguranta autentice ale unui permis.

In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul ca barbatul nu poseda permis de conducere.

Mai mult decat atat, surprizele s-au tinut lant: Craciun este cercetat pentru savarsirea a cinci infractiuni de conducere a unui vehicul fara a detine permis de conducere, o infractiune de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, trei infractiuni de uz de fals si doua infractiuni de fals material in înscrisuri oficiale, comise in perioada 2017-2019.

In fata impresionantului CV infractional, politistii l-au retinut pe baza de ordonanta pe tanar, insa, cum am precizat, procurorul a stabilit ulterior ca masura controlului judiciar este mult mai potrivita.

Comentarii