stiri Braila – debraila.ro

Tânăr prins cu un BRICEAG într-o sală de jocuri | Poliția Municipiului, amenzi de 13.000 de lei într-o singură zi

Pe 13 ianuarie, în intervalul orar 17:00-01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila, sprijiniți de jandarmi, au desfășurat o razie în municipiu pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite în interiorul sau zona adiacentă a agenților economici.

Astfel, oamenii legii au verificat 37 de societăți comerciale, precum săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar/terase, au efectuat controale și filtre în trafic, și au fost prezenți în stradă cu scopul de a identifica, descuraja și destrăma grupurile de persoane ce ar putea comite fapte antisociale.

În acest context, au fost legitimate 137 de persoane, au fost controlate 49 de vehicule, mai mulți dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și DrugTest. De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.970 de lei, conform O.U.G nr. 195/2002 și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

În cadrul raziei, a fost constatată în flagrant delict si o infracțiune.

Astfel, în seara de sâmbătă, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică, în timp ce efectuau un control la o societate comercială din municipiu – respectiv o sala de jocuri din zona centrală, au identificat un tânăr de 24 de ani, din Brăila.

În urma controlului corporal efectuat, polițiștii au descoperit asupra tânărului un cuțit tip briceag cu lama rabatabilă. 

Bunul găsit a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comentarii