stiri Braila – debraila.ro

Tanar brailean ARESTAT | Dupa ce si-a injunghiat unchiul in gat, s-a predat Politiei, avand in mana cutitul plin de sange

Pentru ca nu a vrut sa-l imprumute cu o suma de bani, un tanar brailean si-a injunghiat unchiul, iar apoi s-a dus glont la Politie, unde si-a marturisit fapta. In varsta de 30 de ani, Felix Raducanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativa la omor si talharie calificata.

Totul s-a intamplat in dupa-amiaza zilei de joi, 3 mai, cand, la ora 15:40, barbatul, care avea asupra sa un cutit, s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului, spunandu-le oamenilor legii ca si-a ucis unchiul. Raducanu a fost deposedat de arma alba, imobilizat si dus la audieri.

Victima, in varsta de 48 de ani, a fost gasita in fata locuintei sale, intr-o balta de sange, cu doua plagi injunghiate la nivelul gatului, fiind transportata la spital.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca, in jurul orei 14:00, tanarul s-ar fi deplasat la casa unchiului sau, caruia i-ar fi cerut suma de 700 de lei. Refuzat, Raducanu i-ar fi aplicat victimei, cu un cutit, mai multe lovituri in zona gatului si i-ar fi furat suma de 13 lei, parasind apoi locuinta.

Comentarii