stiri Braila – debraila.ro

Talharie pe bulevardul Cuza: Un tanar din Vadeni i-a smuls geanta unei femei. A fost prins de doi barbati, care l-au urmarit cu masina

Marti, 22 noiembrie, in jurul orei 17:30, o braileanca, in varsta de 62 de ani, a sesizat, prin apel 112, faptul ca, in timp ce se deplasa pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, o persoana necunoscuta de sex masculin i-a smuls din mana poseta, in care se aflau suma de 101 lei, cartea de identitate si alte obiecte personale.

Auzind strigatele de ajutor ale femeii, doi barbati au pornit in urmarirea autorului, folosind autoturismul proprietate personala, iar la scurt timp au reusit sa-l prinda si sa-l imobilizeze, dupa care l-au predat politistilor, impreuna cu poseta gasita asupra sa.

Oamenii legii au procedat la identificarea talharului, stabilind ca este vorba despre un tanar, in varsta de 18 ani, din satul Baldovinesti, comuna Vadeni, la efectuarea controlului corporal, fiind gasita asupra sa si suma de 101 lei.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind inapoiate persoanei reclamante.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, tanarul fiind retinut pentru o perioada de 24 de ore, iar in cursul zilei de miercuri, 23 noiembrie, Judecatoria Braila a dispus arestarea preventiva a inculpatului pe o perioada de 30 zile.

Comentarii