stiri Braila – debraila.ro

TALHARIE intre Dudescu si Dudesti | Trei tineri din Faurei AU FOST RETINUTI, iar un altul este cautat | AU JEFUIT un barbat pe care l-au luat la ocazie

Trei tineri din Faurei, printre care si un minor, care au talharit un barbat pe l-au luat la ocazie, au fost retinuti de politistii Sectiei 3 Politie Rurala, luni, 4 noiembrie, pe baza de ordonanta, fiind prezentati in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva. Un alt suspect este cautat cautat de oamenii legii.

Caraivan Valentin (foto), de 28 de ani, Ibris Florin, de 18 ani si Stefan Danut, de 16 ani sunt banuiti de comiterea infractiunilor de talharie calificata si complicitate la talharie calificata.

In seara zilei de 3 noiembrie, in jurul orei 23:00, cei trei, impreuna cu Costea Adrian, in varsta de 16 ani, cel pe care politistii incearca sa-l gaseasca, l-au batut si amenintat pe un brailean de 39 de ani, din Dudesti, pe care, contra unei sume de bani, l-au luat din Faurei pentru a-l transporta acasa.

Pe drumul judetean 211, intre localitatile Dudescu si Dudesti, masina a fost oprita pe marginea soselei, iar cei patru s-au napustit asupra barbatului, furandu-i 300 de lei si telefonul mobil, apoi s-au facut nevazuti.

Vom reveni cu detalii! 

Comentarii