stiri Braila – debraila.ro

Subprefectul Draghincescu: „CUP Dunarea continua lucrarile necesare podului! Ne-am intalnit cu Gh. Caruz, care si-a dat acordul”

Problemele aparute recent la relocarea de utilitati pentru podul suspendat peste Dunare s-au rezolvat. Anuntul a fost facut de Simona Draghincescu, subprefectul cu atributii de prefect.

Echipele Companiei de Utilitati Publice „Dunarea” nu au fost lasate, luni dimineata, sa intre pe un teren de pe amplasamentul podului de catre proprietar, afaceristul brailean Gheorghe Caruz (foto).

Caruz a acuzat faptul ca nu ar fi primit de la Guvern banii pentru expropriere, amenintand ca va actiona in instanta daca echipele CUP „Dunarea” vor intra pe terenul situat in apropierea benzinariei Lukoil de la intersectia Soselei de Centura cu Soseaua Baldovinesti.

Afaceristul se prezentase cu mai multi avocati la sediul CUP „Dunarea”.

„Situatia s-a deblocat. M-am intalnit cu domnul Caruz si cu domnul Mangiurea, directorul CUP „Dunarea”. Este un proiect urias, care nu trebuie sa intampine astfel de probleme. De maine (n.r. miercuri), echipele CUP „Dunarea” vor continua lucrarile. Domnul Caruz si-a dat acordul. Dansul era deranjat de faptul ca nu a fost instiintat ca se va intra pe terenul sau. Banii pentru exproprieri vor fi achitati”, ne-a declarat subprefectul Draghincescu.

Comentarii