stiri Braila – debraila.ro

Strazile din Braila se asfalteaza la anul. Dragomir: „Si eu sunt suparat, dar asta e procedura. Sa nu creada cineva ca nu vrea primarul…”

Licitatia pentru asfaltarea si plombarea strazilor din municipiu este in continuare blocata. O societate comerciala a cerut suspendarea si, apoi, anularea licitatiei, Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor a respins solicitarile, insa decizia finala apartine Curtii de Apel Galati.

Chiar daca de la Galati ar veni o solutie favorabila Primariei, care poate fi emisa in maxim 45 de zile, tinand cont ca mai sunt mai putin de doua luni pana la sfarsitul anului, dar si ca poate fi contestat si castigatorul licitatiei, gropile de pe drumurile vor fi, cu siguranta, astupate abia in 2017.

„Am preferat sa comunic deschis! Si eu sunt suparat ca sunt gropi in Braila. Sper ca toate termenele sa treaca si sa putem incepe asfaltarea. Si eu imi doresc la fel de mult, dar vedeti ca sunt unii care ne contesta. Totul depinde de Curtea de Apel Galati, daca va judeca cu celeritate sau in termenul de 45 de zile. Nu exclud faptul ca si dupa anuntarea castigatorului licitatiei sa existe contestatii. Aceasta este procedura… Sa nu creada cineva ca primarul nu vrea sa asfalteze. Daca nu se dau solutii in termen util si daca se ma fac contestatii, daca temperatura nu va permite, atunci cu siguranta vom ajunge anul viitor cu asfaltarea”, a spus primarul.

Comentarii