stiri Braila – debraila.ro

Stirea publicata in exclusivitate de DEBRAILA a devenit OFICIALA | Nu se invata pana pe 16 ianuarie in judetul Braila – Comitetul pentru Situatii de Urgenta

17:00 | Cursurile au fost suspendate pana pe 16 ianuarie in toate unitatile de invatamant din judetul Braila. Decizia a fost adoptata, marti dupa-amiaza, in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, informatia publicata in exclusivitate de DEBRAILA, la ora 13:30, devenind astfel oficiala.

13:30 | Dupa vacanta de iarna, scoala ar fi trebuit sa inceapa luni, 9 ianuarie, insa vremea geroasa a prelungit vacanta elevilor cu inca doua zile. La nivelul judetului Braila, in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, s-a hotarat ca luni si marti sa fie suspendate cursurile in toate unitatile de invatamant, la fel cum s-a intamplat in multe alte judete, dar si in capitala.

Noul cod portocaliu de viscol puternic, anuntat de meteorologi marti dimineata, valabil in perioada 10 ianuarie, ora 23:00 si 11 ianuarie, ora 15:00, tine TOATE unitatile de invatamant din judetul Braila (municipiu, comune si orasele Ianca, Faurei si Insuratei) INCHISE pana luni, 16 ianuarie. Decizia va fi oficializata in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, prezidat de prefectul Madalina Cochino, care se va intruni, marti, la ora 16:30, au declarat pentru DEBRAILA surse oficiale.

Prefectura i-a anuntat deja pe primarii comunelor brailene ca in toate unitatile de invatamant cursurile vor fi suspendate pana pe 16 ianuarie, care, la randul lor, i-au instiintat pe profesori si elevi.

Cursurile pierdute in zilele cu activitate suspendata vor fi recuperate pana la sfarsitul semestrului.

Comentarii