stiri Braila – debraila.ro

Stanel Corbu, PE MANA PROCURORILOR | Interlopul nu are voie sa paraseasca municipiul

Liderul gruparii interlope din Lacu-Dulce, Stanel Corbu, a fost saltat de mascati, luni, si dus la audieri, intr-un dosar instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunal.

Procurorii il acuza de complicitate la tentativa de omor si violare de domiciliu, hotarand cercetarea barbatului sub control judiciar pentru 60 de zile, cu interdictia de a depasi limita teritoriala a municipiului Braila.

In august 2016, un tanar care a facut parte din gruparea lui Corbu a fost injunghiat in propria casa de Bancuta Casius Clay si Banica Stelu, doi apropiati ai interlopului. La atacul sangeros ar fi participat si Stanel Corbu.

Ionut Vranceanu, cel injunghiat in burta, a avut viata pusa in pericol, procurorii stabilind incadrarea faptei la tentativa de omor.

Casius Clay, cumnatul lui Corbu si Stelu ar fi dus la indeplinire un plan de razbunare, tinand cont ca victima ar fi intors armele impotriva fostului sau sef, pe care, in octombrie 2015, l-ar fi atacat cu toporul.

Pe numele celor doi barbati care au dat buzna in locuinta lui Vranceanu au fost emise mandate de arestare in lipsa, la sfarsitul lunii septembrie 2016, fiind dati in urmarie internationala.

Tanarul injunghiat de Casius Clay si Stelu este acum in puscarie, unde executa o pedeapsa de 2 ani si 2 luni, tocmai pentru ca a sarit cu toporul asupra lui Stanel Corbu, pe o strada din cartierul Lacu-Dulce. Atunci, atat Corbu, cat si bolidul pe care il conducea, au avut de suferit, interopul ajungand la spital.

Comentarii