stiri Braila – debraila.ro

Spital COVID-19 la Braila?! | Primarul Dragomir: „Nu putem permite aceasta bataie de joc!” | ATAC DUR la prefect: „Slugi umile!” | „Nu trebuie sa acceptam niciodata sa ne transforme in orasul infectat”

Primarul Marian Dragomir a reactionat, duminica seara, in urma propunerii Directiei de Sanatate Publica Galati ca Spitalul Judetean de Urgenta Braila sa devina spital doar pentru brailenii si galatenii suspecti sau infectati cu COVID-19, lansand un atac extrem de dur la adresa prefectului Catalin Boboc si a unor „sefi de deconcentrate”.

Edilul afirma ca propunerea „nu poate fi acceptata deoarece nu putem permite ca Braila sa se transforme in orasul COVID-19, in timp ce alte orase „exporta” la noi acasa bolnavii infectati”.

„Nu putem permite aceasta bataie de joc! Nu aduceti COVID-19 la Braila! Directia de Sanatate Publica Galati propune: toti pacientii FARA COVID 19 din spitalele din Braila sa fie mutati in spitalele din Galati; pacientii care sunt confirmati cu COVID 19 din Braila si Galati sa fie tratati doar la Braila! De ce nu si la Galati? De ce mutati bolnavii dintr-un judet in altul? Pentru ca la Braila: Prefectul si unii sefi de deconcentrate sunt slugi umile? Cei din alte judete sunt mai „smecheri”? Cand hotarai destinele brailenilor de ce nu chemati primarul si faceti sedinte pe ascuns? Acesta propunere nu poate fi acceptata deoarece nu putem permite ca Braila sa se transforme in orasul COVID-19 in timp ce alte orase „exporta” la noi acasa bolnavii infectati”, a precizat Dragomir pe retelele de socializare.

Dragomir a mai adaugat faptul ca Primaria Braila „va transmite adresa oficiala catre toate institutiile implicate astfel incat aceasta propunere sa nu fie niciodata pusa in practica”.

„Este normal sa tratam cu maxima responsabilitate brailenii care vor avea coronavirus, dar  nu trebuie sa acceptam niciodata sa ne transforme in orasul infectat. Sa le fie rusine celor care au propus asa ceva si voi cere demisia celor care vor accepta aceasta bataie de joc! De ce „vindeti” Braila, stimabililor? Cu ce pret? Care va este interesul? De ce va ascundeti? Solicit public prefectului sa nu mai accepte astfel de lucruri. Oricat va vor impune de la Bucuresti sa pastrati secretul, noi tot vom afla si nu putem lasa pe nimeni sa-si bata joc de Braila”, a conchis sursa citata.

Propunere: Spitalul Judetean sa trateze doar COVID-19! | DSP Galati vrea ca galatenii suspecti sau confirmati cu COVID 19 sa fie tratati la Braila. La Galati sa ajunga brailenii si galatenii fara COVID-19 | REACTIA prefectului Boboc

Comentarii