stiri Braila – debraila.ro

Spargatori de magazine la 13 si 18 ani | Cei doi baieti, ambii din Vadeni, au fost prinsi la scurt timp dupa savarsirea faptelor

La data de 16 ianuarie, in jurul orei 02:00, Politia Municipiului a fost sesizata cu privire la faptul ca, la intersectia strazii Rosiorilor cu strada General Eremia Grigorescu, persoane necunoscute au spart geamul unui magazin.

In urma cautarilor efectuate de politisti, in zona garii, au fost identificati doi tineri, de 13 si, respectiv, 18 ani, ambii din satul Pietroiu, comuna Vadeni, asupra carora au fost gasite produse alimentare, suma de 1.715 lei si un aparat radio.

Oamenii legii au stabilit ca cei doi ar fi distrus geamul magazinului, insa, ulterior, s-ar fi speriat de senzorul de alarma si ar fi parasit zona fara sa sustraga bunuri.

De asemenea, politistii au constatat ca bunurile gasite asupra tinerilor ar fi fost furate dintr-un alt magazin din municipiu, in jurul orei 01:00, unde ar fi intrat tot prin spargerea unui geam lateral cu o piatra.

Pe numele celor doi suspecti a fost intocmit dosar penal, cercetarile continuand sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii