stiri Braila – debraila.ro

SONDAJ DEBRAILA.ro | 64% dintre cei peste 1.200 de respondenti cred ca municipiul Braila merge intr-o DIRECTIE PROASTA

DEBRAILA.ro a lansat, in urma cu trei zile, un sondaj de opinie prin intermediul retelei de socializare Facebook, la care au raspuns 1249 de internauti. Utilizatorii Facebook au fost intrebati in ce directie considera ca se indreapta municipiul Braila, avand de ales intre variantele „buna” sau „proasta”.

Potrivit sondajului, 794 de internauti considera ca municipiul se indreapta intr-o directie proasta, respectiv 64% dintre respondenti. Totodata, sondajul a inregistrat un numar de 455 de click-uri pe varianta „buna”.

„Este o opinie a unor persoane care au acces la Facebook si au dorit sa-si exprime un punct de vedere. Daca luam in calcul ca s-a semnat contractul pentru podul suspendat pentru Dunare, ca au venit si alti investitori, ca s-au semnat contractele pentru asfaltari, la urmatorul sondaj isi vor schimba opinia multi. Nu cred ca situatia de pe Calea Galati sau problema maidanezilor au afectat in vreun fel, pentru ca la Calea Galati am actionat in instanta si am cerut daune foarte mari, pentru maidanezi am demarat procedurile. In general, la astfel de intrebari la sondaje, inclusiv la nivel de tara, exista o situatie de nemultumire. Eu pastrez ritmul…”, a declarat primarul Marian Dragomir pentru DEBRAILA.ro.

De pe un cont se poate vota o singura data.

Comentarii