stiri Braila – debraila.ro

Sirbu (PNL): „Tot dezastrul din Spitalul Judetean nu este creat decat de PSD”

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) a declarat recent, in cadrul emisiunii „Fata-n fata” de la Realitatea TV Galati-Braila, ca directorii Spitalului Judetean au fost si sunt „oamenii PSD”, aratand ca nu a existat „vreun om care sa fi fost in conducere si sa nu fi avut binecuvantarea rosie”.

„Directorii au participat la niste concursuri, dar de imprejurari, nu pentru ocuparea functiei. Tot dezastrul din Spitalul Judetean nu este creat decat de PSD. Toti acei oameni din conducere, mai ales de cand spitalul a venit la autoritatea locala, ca au avut sau n-au avut carnetul pe masa tot acolo erau (n.r. la PSD). Tot ce se intampla la Spitalul Judetean e aproape imposibil de inteles. Toti sefii Consiliului Judetean, ne aducem aminte si ce spunea domnul Viorel Mortu (n.r. fost presedinte interimar al CJ), au dat cu pumnul in masa si apoi s-au inmuiat”, a spus Sirbu.

Liberalul a mai precizat ca PSD isi doreste controlul asupra Spitalului Judetean pentru ca „exista interese financiare acolo”, „bani multi”, referindu-se la investitiile demarate pana acum si la cele care urmeaza sa fie demarate.

Comentarii