stiri Braila – debraila.ro

Sirbu (PNL): „Pe drumul dintre Ulmu si Scarlatesti poti sa te ascunzi cu un Tico intr-o groapa”

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) se arata neincrezator in promisiunile presedintelui Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, cu privire la o posibila actiune de asfaltare a unor portiuni de drumuri judetene pana la sfarsitul acestui an.

Liberalul a afirmat ca in judetul Braila inca exista drumuri judetene care sunt pietruite, amintind insa si de drumul judetean 203 Ulmu-Insuratei, care pare ca a trecut printr-un bombardament de proportii.

„Am citit ca s-ar putea sa inceapa marea asfaltare pe drumurile judetene chiar din iarna asta. Ce pot sa spun? Sa fie intr-un ceas bun. Poate vom arunca doua-trei galeti de asfalt pe undeva. Sa stiti ca pana in ziua de astazi, de la inceputul anului, in judetul Braila nu s-a aruncat nicio lopata de asfalt pe drumurile judetene. Va duc pe drumuri in care… Mergeti de la Ulmu la Insuratei sau, pe o portiune mai mica, pana la Dudescu, sa vedeti ce gropi sunt acolo. Groapa are jumatate de metru. Cel putin in apropiere de halta de la Scarlatesti, va ingroziti. Daca ai un Tico, s-ar putea sa poti sa te ascunzi intr-o groapa. Mai avem si drumuri judetene pietruite si inca vor mai fi. Este drumul judetean de la Cotul Lung la Gropeni, mai e un drum de la Silistraru pana la Unirea care a fost de pamant pana in 2016”, a declarat Sirbu.

Comentarii