stiri Braila – debraila.ro

Simona Draghincescu obligata de un protocol la nivel national sa sustina candidatii PNL Braila la alegerile parlamentare

PNL a incheiat un protocol de colaborare cu Partidul National Democrat (PND), formatiune condusa de Daniel Fenechiu, conform presei centrale. Documentul vizeaza alegerile parlamentare si nu are valoare juridica, ci strict politica, nefiind o alianta electorala.

In judetul Braila, situatia este una de-a dreptul hilara. Organizatia Judeteana PND, condusa de consilierul judetean Simona Draghincescu, exclusa din PNL dupa un lung razboi public cu actualul lider al liberalilor, fostul viceprimar Alexandru Danaila, va trebui sa sustina lista PNL, desi, la nivel administrativ, au incheiat un protocol cu PSD.

Consilierii judeteni PND Simona Draghincescu si Catalin Iordache au votat, pe 23 iunie, propunerea PSD pentru presedintia Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac.

„Stiam de discutii, dar nu am fost instiintata oficial. Cand aflu oficial o sa pot comenta mai mult. Daca asa s-a decis la Bucuresti, asa este. E vorba oricum numai de parlamentare, caci noi la nivel local avem incheiat un protocol cu PSD, bazat pe realizarea unor proiecte”, a declarat Simona Draghincescu pentru DEBRAILA.

Comentarii