stiri Braila – debraila.ro

Simona Draghincescu a castigat concursul de director adjunct al Zonei Libere | Mircea Florin: „A fost un proiect de management interesant”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a castigat concursul pentru ocuparea functiei de director adjunct al Regiei Autonome „Zona Libera”, care a avut loc, joi dimineata, la sediul institutiei. Directorul „Zonei Libere”, Mircea Florin, a declarat pentru DEBRAILA ca este multumit de modul in care s-a desfasurat concursul.

Contractul de munca va intra in vigoare incepand cu 5 aprilie.

Draghincescu a fost singura persoana care s-a inscris la concurs, obtinand la ambele probe, prezentarea proiectului de management si interviul, note peste 8,5. Rezultatele oficiale vor fi publicate vineri, pe site-ul „Zonei Libere”.

„Candidatul a fost admis. A fost un proiect de management interesant si urmeaza o provocare, pentru ca Simona Draghincescu trebuie sa-l duca si la indeplinire”, a precizat Mircea Florin.

Contractul de munca este valabil pana in ianuarie 2020 sau pana in momentul in care fostul director adjunct Bogdan Crita, acum manager al Spitalului de Psihiatrie, care s-a suspendat din functie, va dori sa revina la „Zona Libera”.

Comentarii