stiri Braila – debraila.ro

Simionescu: „Nu cred in independenti. Mi s-a zis sa candidez independent, dupa episodul DNA”

Primarul Aurel Simionescu a facut public faptul ca i s-a sugerat, dupa ce PSD le-a interzis politicienilor care au detinut functii in partidul comunist sa se mai inscrie in cursa electorala, dar si dupa ce a fost eliberat din arestul preventiv, sa candideze independent la Primarie, spunandu-i-se ca va castiga si al treilea mandat. Totodata, edilul a subliniat faptul ca nu crede in candidatii independenti.

„Nu cred in independenti. Stiti ca prima reactie a unor colegi, prieteni, cunoscuti, si nu neaparat numai din PSD, chiar si din alte partide aliate sau prietene, a fost: <<Candidati independent! Ia uitati ce spun sondajele!>> . Asta s-a intamplat atunci cand a fost povestea cu candidati PSD care sa nu fi fost oameni cu functii in PCR. Am zis nu. Mi-au zis a doua oara dupa evenimentele ce au urmat. Eu nu cred in candidatura ca independent”, a declarat Simionescu.

Primarul a mai adaugat faptul ca i s-a propus sa mai candideze pentru Primarie si din partea a trei partide, nu doar ca independent, declinand ofertele.

Comentarii