stiri Braila – debraila.ro

Silviu Radu (ex-PDL), catre liberali: „V-au putit Silviu Radu, Mitrofan, Draghincescu. Pe noi, cei „vanduti PSD-ului”, cu procentele noastre, ne-ati dat afara si ati ramas doar voi cu procentele voastre”

Fostul democrat-liberal Silviu Radu, exclus din partid in 2014, fiind acuzat de partizanat cu PSD, a lansat pe o retea de socializare un atac la fostii colegi de partid, aflati acum in PNL. Radu i-a ironizat pe liberali, care au obtinut 16% la alegerile parlamentare, vorbind despre excluderile din PDL si, respectiv, PNL ale lui Daniel Mitrofan si Simona Draghincescu, pusi la zid tot pentru ca ar fi fost „oamenii PSD”.

„Pe noi, cei „vanduti PSD-ului” cu, procentele noastre, ne-ati dat afara si ati ramas doar voi cu procentele voastre… Ne-ati detestat… V-au putit Silviu Radu, Mitrofan, Draghincescu, etc… Voua astazi putin va mai pasa de voturi va intereseaza doar cum sa mintiti sau sa va denigrati colegul de partid… Faceti asta ca sa ramaneti doar voi indepartand prin minciuna si calomnie pe toti cei care reprezinta ceva in fata votantilor. (…) Nimeni nu e destul de bun pentru pretentiile voastre numarate doar de zerourile cifrelor din cont… Uite asa incet incet raman in partid doar cei cu soricul gros. Stim ca acum o sa incepeti sa va numarati voturile cautand pe cel care a luat mai mult la Senat sau la Camera Deputatilor. Stim ca acum incepeti iar canibalizarea cu sarituri la beregata pentru cine va lua presedintia filialei …stim ca o sa va acuzati reciproc de non-combat…, a precizat fostul secretar-general al Organizatiei Judetene PDL.

Radu a mai adaugat faptul ca a privit „stupefiat” cum liberalii s-au „canibalizat pentru un loc eligibil de deputat, iar apoi au coborat printre oameni, incercand sa-i convinga pe brailenii nehotarati, nepasatori sau neinformati”.

Sursa foto: MD Press

Comentarii