stiri Braila – debraila.ro

Șeful PNL Galați se laudă cu PODUL DE LA BRĂILA! | Replica lui Tudose: „NU SUNT PSIHIATRU!” | Deputatul a enumerat podul printre „cele mai mari investiții aduse vreodată de vreun partid… în Galați”

Declarație hilară a deputatului George Stângă (foto), șeful liberalilor gălățeni, care, într-o declarație pentru Reperul TV, a enumerat podul suspendat de la Brăila printre „cele mai mari investiții aduse vreodată de vreo formațiune politică în Galați”, cu referire la PNL.

„”Ne putem lăuda în 2024 cu cele mai mari investiții aduse vreodată de vreo formațiune politică în Galați și putem vorbi despre toate proiectele susținute, promovate sau inițiate de Partidul Național Liberal, din 2019 de când a avut premierul României și până în ziua de astăzi. Putem vorbi de Podul Suspendat peste Dunăre care la momentul întrării Partidului Național Liberal la guvernare nu avea decontată nicio factură. (…) Prima cerere de plată a fost decontată de un guvern PNL și a fost un proiect continuat și promovat de Partidul Național Liberal”, a precizat Stângă.

Deputatul PNL, care a și anunțat faptul că va candida, din nou, pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Galați, a mai adăugat faptul că nu poate nega evidența, respectiv faptul că a fost semnat contractul pentru pod în ultima zi de mandat ca premier a europarlamentarului brăilean Mihai Tudose (PSD), însă a subliniat că „de la semnat și până la finalizarea obiectivului este o perioadă destul de îndelungată”.

Totodată, tot pentru sursa citată, fostul premier Mihai Tudose a venit cu o replică ironică la declarațiile președintelui PNL Galați.

“Am luat act de declarațiile domnului Stângă referitoare la dezvoltarea zonei Galați – Brăila, în special datorită lui și a liberalilor. Nu pot comenta foarte mult pentru că nu sunt psihiatru”, a comentat politicianul brăilean.

Foto pod: Sorin Rizu

Comentarii