stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului: „Sper ca vom fi pregatiti corespunzator in momentul in care, Doamne fereste, vom avea zapada mai abundenta”

In cazul in care zapezile vor pune stapanire pe judetul Braila, presedintele Consiliului Judetean „spera” ca institutia pe care o conduce sa fie pregatita „corespunzator”, recunoscand ca deszapezirea nu a fost niciodata un punct forte al CJ.

Chiriac a anuntat ca va discuta cu reprezentantii „Tancrad”, firma care se va ocupa de deszapezirea drumurilor judetene, subliniind ca va cere „operativitate si calitate”.

„Deja avem contractul facut si asteptam operatorul sa semneze. Vreau sa am o discutie cu operatorul despre cum procedam pentru deszapezire, sa stim foarte clar unde avem masinile, cum actionam. Am vorbit si cu Directia Tehnica si stim unde sunt punctele nevralgice. Eu sper ca vom fi pregatiti corespunzator in momentul in care, Doamne fereste, vom avea zapada mai abundenta. Este acelasi operator ca si anul trecut, Tancrad. Este vorba despre un acord cadru, care s-a facut pe 2 ani. Anul trecut s-au cheltuit pana in 10 miliarde, desi era trecuta o suma de 20 de miliarde. Nu imi doresc decat sa respecte contractul, sa isi faca treaba foarte bine, sa avem operativitate si calitate”, a spus presedintele CJ.

Comentarii