stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului, raspuns transant pentru primarul Galatiului: “Facem asocierea Braila-Galati, dar in conditii egale. Nu o sa fim satul Galatiului”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a declarat, joi, ca asocierea Braila-Galati trebuie facuta “in conditii egale” pentru ambele parti, comentand astfel afirmatiile lui Ionut Pucheanu, primarul Galatiului, care a cerut ca initial sediul viitoarei Asociatii “Dunarea de Jos” sa fie in Galati.

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a propus administratiei galatene ca sediul sa se afla la mijlocul distantei dintre cele doua municipii.

“Judetul Braila are sediu (n.r. pentru asociatie), este pe Soseaua Buzaului nr. 3 si este liber de un an si jumatate. Colegii de la Galati sa se hotarasca daca vor sa facem asocierea, dar in conditii egale. Nu o sa fim noi satul Galatiului. Noi trebuie sa fim puternici si o sa luptam pentru braileni, ca aceasta asociere sa fie pe picior de egalitate. Noi nu vrem decat conditii egale. Avem sediu renovat si propunem ca sediul asociatiei sa fie la Braila”, a subliniat Chiriac.

Reamintim faptul ca primarul Galatiului a reclamat recent „o intreaga campanie legata de Galati-Braila”, cerandu-i lui Dragomir sa indice „locatia dintre Braila si Galati unde poate functiona sediul asociatiei”.

Totodata, edilul orasului vecin a subliniat si propunerea Galatiului, respectiv ca pana la construirea unui sediu intre Galati si Braila, „cartierul general” al Asociatiei „Dunarea de Jos” sa functioneze la Galati.

Comentarii