stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului, raspuns pentru Danaila (PNL): ”Tine de fantastic cum Danaila, care nu a facut nimic ca viceprimar, stand doar la umbra PSD, gaseste vinovati si invinsi peste tot”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a declarat pentru DEBRAILA ca nu a fost ”invins de Sistem”, asa cum afirmase recent Alexandru Danaila, consilier judetean si presedinte al Organizatiei Judetene PNL.

Totodata, seful judetului a mai tinut sa precizeze ca Danaila nu s-a plans de Sistem cat timp a fost viceprimar al municipiului pentru ca era parte a Sistemului.

”In administratie te intalnesti cu diverse situatii dificile, care tin sau nu de oameni, de incompetenta, de legi care se lovesc cap in cap, de proceduri deloc clare, de interese personale mascate, de Sistem cum s-ar spune. Mi-am asumat si am spus public ce am constatat: multi functionari din Consiliul Judetean nu isi fac treaba. Incerci sa ii sanctionezi si te lovesti de Sistem, de un intreg circuit care se pune zid in fata lor. Pe mine nu m-a invins Sistemul si nici nu o sa ma invinga. Am sa fac tot ce mi-am propus si am promis cetatenilor. Tine de fantastic cum domnul Danaila, care nu a facut nimic ca viceprimar, stand doar la umbra PSD, gaseste vinovati si invinsi peste tot. Ar trebui sa se uite in oglinda. Nu s-a plans de Sistem cat era viceprimar pentru ca era parte a Sistemului, daca ne aducem bine aminte de foarte multe lucruri”, a spus Chiriac.

 

Comentarii