stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului „l-a luat” pe primarul Dragomir la Facebook | VIDEO din birou: „Nu exista nici cel mai mic dubiu legat de construirea podului peste Dunare”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, l-a lasat cu mult in urma pe primarul Marian Dragomir in ceea ce priveste comunicarea prin intermediul retelelor de socializare, desi edilul parea un alintat al social-media.

Seful judetului a postat un videoclip realizat in biroul sau, in care face un anunt cu privire la proiectul podului suspendat peste Dunare.

„Stimati braileni, vreau sa fac un anunt foarte important in ceea ce priveste cel mai important proiect de infrastructura din judetul Braila, podul peste Dunare. Pe 26 iunie a fost semnat (n.r. a fost semnata) descarcarea de sit arheologic, cercetarea arheologica mai pe scurt. Mi-am dorit sa fac anunt pentru a ridica toate suspiciunile privind implementarea acestui proiect. Este in faza de proiectare, iar cercetarea arheologica este o etapa in partea de proiectare”, a declarat Chiriac.

Presedintele CJ, care a devenit recent utilizator al Facebook, a mai adaugat faptul ca va face astfel de anunturi de fiecare data cand va avea „informatii noi si utile” legate de podul peste Dunare.

Comentarii