stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului: „Directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean si-a asumat mai mult decat fisa postului. Toata echipa sa-si dea demisia cand pleaca managerul”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a afirmat, in cadrul emisiunii „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila, ca ar fi „moral” ca directorii din echipa lui Mihail Iugulescu, managerul Spitalului Judetean, sa-si dea demisia atunci cand acestuia i se incheie mandatul. Totodata, seful CJ a mai aratat ca, din punctul sau de vedere, managerul Iugulescu „i-a permis prea multe” directorului de ingrijiri Olguta Crivat.

Din punctul meu de vedere, in momentul cand va pleca managerul Iugulescu, moral ar fi ca intreaga echipa sa isi dea demisia si sa plece. Daca nu o vor face, li se termina oricum mandatul. Managerul i-a permis prea multe directorului de ingrijiri si cred ca directorul de ingrijiri si-a asumat mai mult decat fisa postului, ceea ce este foarte grav. (…) Propunerea de infiintare a trei noi posturi de directori la Spitalul Judetean, printre care si director cu reforma, este aberanta si indrazneata”, a mentionat Chiriac.

Totodata, presedintele CJ a confirmat informatiile publicate in exclusivitate de DEBRAILA, pe 21 februarie, conform carora directorul de ingrijiri Olguta Crivat, fara stirea conducerii Consiliului Judetean, s-a dus la Ministerul Sanatatii, in speranta ca va obtine aprobarea pentru infiintarea celor trei noi posturi de directori.

„In mandatul meu nu va exista un director pentru reforma. Ne rade… Reforma o face managerul, nu ne trebuie un director. Intr-adevar, directorul de ingrijiri a fost cu propunerea la Ministerul Sanatatii. M-a deranjat foarte tare pentru ca a deschis usi acolo folosindu-se de numele meu. Eu trebuia sa stiu ca pleaca la Bucuresti”, a conchis Francisk Iulian Chiriac.

Comentarii