stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului, despre inspectorul scolar general Dan Gheorghita: „Doua ture de parc i-ar fi eliberat energiile negative. Tine de cei 7 ani de acasa”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, considera ca inspectorul scolar general interimar Dan Gheorghita ar trebui, la fel ca toti cei cu „functii de responsabilitate”, sa fie „un exemplu pentru ceilalti”, in contextul in care seful ISJ este cercetat penal pentru lovire si alte violente.

„Gesturile dansului tin de organele competente. Ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte. Daca dorim sa ne eliberam energiile negative, avem o groaza de posibilitati… sala de sport. Doua ture de Monument sau de bazin i-ar fi eliberat energiile negative. E bine sa recunoastem uneori daca am gresit, sa indreptam greselile si sa nu le mai repetam. Tine de cei 7 ani de acasa”, a spus Chiriac.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, in noaptea de 8 spre 9 septembrie, in jurul orei 01:00, seful ISJ a provocat un scandal pe o terasa de pe Faleza, lovindu-l cu pumnul in zona fetei pe un ospatar. Gheorghita neaga faptul ca l-ar fi lovit, admitand doar ca a fost recalcitrant din cauza faptului ca nota de plata i-a fost adusa de catre bucatareasa, sotia celui care sustine ca a fost batut.

Comentarii