stiri Braila – debraila.ro

Seful Inspectoratului Scolar Judetean, pentru DEBRAILA: „Marti, 17 ianuarie, se invata in toate unitatile de invatamant. Nu avem nici macar cod galben la Braila”

De luni seara, de la ora 23:00, in judetul Braila vor incepe ninsori slabe, iar vantul se va intensifica, potrivit unei informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila pana miercuri, la ora 20:00.

Trebuie precizat ca sud-estul tarii, cu exceptia judetelor Constanta si Calarasi, unde va intra in vigoare codul galben, se afla sub cod verde, ceea ce inseamna ca nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase.

De luni, 16 ianuarie, elevii din judetul Braila au reinceput cursurile, dupa o vacanta de iarna prelungita cu o saptamana de ninsori si viscol. Si marti, 17 ianuarie, se va invata, a precizat inspectorul scolar general Catalin Canciu.

„Maine (n.r. marti) se invata in toate scolile, fara niciun fel de discutii. Nu avem nici macar cod galben la Braila. Daca se va schimba ceva, o sa analizam punctual si vom lua o decizie”, a declarat Canciu pentru DEBRAILA.

Comentarii