stiri Braila – debraila.ro

Șeful CUP „Dunărea” NU demisionează, iar PNL îi plânge de milă: „Ce se întâmplă în presă e o execuție în stil sicilian, mafiot” | Primarul Dragomir și președintele CJ i-au cerut public demisia lui Mangiurea

Silviu Mangiurea (foto stânga), directorul general al Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, refuză să demisioneze. După ce DEBRAILA.ro a dezvăluit faptul că a folosit angajați și utilaje ale companiei pe proprietatea sa, atât primarul Marian Dragomir, cât și Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, i-au cerut public să renunțe la funcție.

Se pare că Mangiurea, care este membru PSD, ar fi transmis mai multor persoane din partid că nu va pleca din fruntea CUP „Dunărea”, așa cum i-au solicitat Dragomir și Chiriac, motivând că nu vede „ceva greșit” în faptul că angajați și utilaje ale companiei pe care o conduce s-au aflat, în timpul programului, timp de două zile la rând, în grădina și livada vilei sale, adunând crengi și trunchiuri de copaci.

Explicația pe care Mangiurea a oferit-o, în ultimele zile, mai multor politicieni, cu referire la articolul publicat de DEBRAILA.ro, este una hilară: directorul CUP „Dunărea” afirmă că, fără să-l informeze, angajații companiei adunau lemne de pe proprietatea sa pentru a se încălzi la locul de muncă.

În realitate, operațiunea surprinsă în imagini, pe 4 și 5 decembrie, era desfășurată, cu cel puțin șase angajați și trei utilaje, pentru a îi curăța grădina și livada directorului CUP „Dunărea” după viscolul de la sfârșitul lunii trecute.

Oricum, în acest caz, ținând cont că este vorba despre bani publici, Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru delapidare și abuz în serviciu.

Șeful PNL Brăila, despre Mangiurea:

„Execuție în stil sicilian!”

De cealaltă parte, în mod surprinzător, PNL, prin vocea deputatului Alexandru Popa (foto centru), președintele partidului, consideră că PSD-istul Silviu Mangiurea a fost „executat în stil mafiot”, cu trimitere la informațiile și imaginile publicate în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

„Ce se întâmplă în presă cu domnul Magiurea este doar o execuție în stil sicilian, în stil mafiot”, a declarat Popa.

În trecut, Popa și alți liberali l-au criticat de nenumărate ori pe directorul CUP „Dunărea” și chiar i-au cerut să demisioneze.

Totodată, șeful PNL Brăila a făcut referire și la faptul că liderii PSD Francisk Iulian Chiriac și Marian Dragomir i-au cerut lui Silviu Mangiurea să plece din funcție, subliniind că „acolo este o bătaie între niște lupi tineri care vor să omoare lupii bătrâni, cum erau în haitele de odinioară”.

FOTO EXCLUSIV | Angajați și utilaje CUP „Dunărea”, LA MUNCĂ pe moșia ȘEFULUI companiei, două zile la rând | EXPLICAȚIA lui Mangiurea: aruncă VINA pe „bătrânul” care îi îngrijește curtea | „Nu știu… o fi chemat el muncitorii de la CUP! Bătrânul pe care îl plătesc și are grijă de grădină poate fi singurul care i-a chemat”

Comentarii