stiri Braila – debraila.ro

Seful Clubului Sportiv Municipal, „sportiv” cu fosta sotie. Blanaru este trimis in judecata pentru lovire sau alte violente

Dumitru Aurelian Blanaru, directorul Clubului Sportiv Municipal – entitate aflata in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului, este trimis in judecata pentru lovire sau alte violente. Barbatul, fost boxer de performanta,  si-ar fi batut fosta sotie, care, de altfel, a si depus plangere la Politie.

Dosarul a trecut de procuror si a ajuns, la inceputul lui 2016, pe masa magistratilor de la Judecatoria Braila. Totodata, conform unor surse, directorului CSM i-a fost interzis, in timpul divortului, prin decizia instantei, sa se apropie la mai putin de 50 m fata de sotie sau de institutia publica unde femeia lucreaza, semn ca dovezile ajunse pe masa judecatorilor au fost solide.

Urmatorul termen in proces a fost stabilit pe 28 noiembrie.

Daca va fi gasit vinovat, directorul CSM risca o pedeapsa cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Dumitru Blanaru a fost numit, pentru prima oara, la sefia Clubului Sportiv Municipal in 2011, demisionand doi ani mai tarziu. In august 2015, a revenit pe functie, printr-un ordin semnat de ministrul Gabriela Szabo.

Pe data de 13 octombrie, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, are loc concursul pentru ocuparea postului de director al CSM Braila, la care s-a inscris si Blanaru.

Seful CSM nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la situatia prezentata.

Vom reveni!

Sursa foto: Obiectiv – Vocea Brailei

 

Comentarii