stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, raspuns pentru Varga: „In Varsatura nu exista autorizatie de constructie pentru separatoarele de sens. Vom amenda CNADNR”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac (PSD), i-a raspuns deputatului liberal Vasile Varga, referitor la separatoarele de sens montate pe DE 584, pe raza localitatii Varsatura, recunoscand ca lucrarea a fost efectuata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale fara a avea autorizatie de constructie, care trebuia emisa de institutia pe care o conduce. Chiriac sustine ca CJ va amenda CNADNR.

„Am inteles ca, pe lege, Consiliul Judetean ar fi trebuit sa dea autorizatie de constructie. Ea nu exista. Am semnat ordinul de deplasare pentru cei de la Directia Tehnica, pentru ca sa mearga pe teren si sa identifice cine face lucrari acolo. Ii vom sanctiona pe cei care fac lucrari acolo, conform legii. Eu m-am trezit cu el facandu-se acolo, nu am o hartie scrisa. CNADNR trebuia sa ne instiinteze despre lucrari. Le dam sigur amenda. Trebuia sa fim informati de CNADNR”, a declarat Chiriac.

Seful CJ considera ca separatoarele de sens trebuie sa existe „pentru a stopa evenimentele rutiere”, mentionand insa ca lucrarea trebuia efectuata luandu-se in considerare si opiniile locuitorilor din Varsatura.

Comentarii