stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, RASPUNS pentru Popa, „deputatel si bombardier”: „Ii confunda pe braileni cu lautarii atat de dragi. Sa nu-si mai puna consilierii sa-mi raspunda si el sa semneze. Sa-i concedieze si sa dea banii la lautari. Iese mai castigat!”

„Alexandru Popa ii confunda pe braileni cu lautarii atat de dragi!” – este reactia social-democratului Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, la atacurile deputatului Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL.

Recent, Popa l-a numit pe Chiriac „incompetent”, descriindu-l ca fiind „inapt din toate punctele de vedere”. Totodata, in urma cu doua saptamani, liberalul l-a atentionat pe seful CJ „sa nu faca buba la cap”.

Francisk Iulian Chiriac sustine ca nu va mai raspunde la atacurile lui Popa, amintind de anumite episoade din trecutul deputatului, cele legate de petrecerile cu manelisti, unde se faceau dedicatii pentru politician.

Chiriac: „A aterizat in politica de prin alte locuri si ii ia ceva timp pana se obisnuieste”

„Raspuns pentru Alexandru Popa sau, in termenii pe care ii stie cel mai bine, „o dedicatie de la mine pentru Popa”. Cine e domnul Popa? Este deputatel PNL, bombardier si mare politician al Brailei!

Ma tot provoaca domnul deputat de cateva saptamani, aruncand cu declaratii de tot rasul si jignindu-ma, in speranta ca ii voi raspunde. Observ ca ii place sa-si vada numele prin ziare, desi credeam ca i-a ajuns experienta de la alegerile parlamentare, cand toata tara a aflat ca aici, la Braila, urma ca „un bataus” sau „smecherul Faureiului” sa ajunga parlamentar. Asa au scris jurnalistii!

Prima oara cand m-a atacat, nu am spus nimic, insa, de data aceasta, am cateva chestiuni de precizat. Nu voi scrie foarte mult caci trebuie sa si inteleaga domnul deputatel.

Alexandru Popa ii confunda pe braileni cu lautarii atat de dragi. Nu intelege ca in politica e putin diferit, ca e pe voturi, nu pe vorbe goale si bani.

Nimeni nu crede, cel putin cu sinceritate, ca acele comunicate de presa semnate de Popa sunt si scrise de el. Sa fim seriosi! Am vazut cu totii cat de bine se pricepe la comunicare, asa ca nu e cazul sa mai argumentez. Cel mai bine ar fi sa isi concedieze consilierii care il fac de ras si sa dea banii la lautari. Iese mai castigat domnul deputatel!

In rest, deputatelul Popa poate spune orice, la fel ca Orban sau Catu, colegii lui de partid. A trecut niste limite, semnand comunicate pline de jigniri si glume proaste, dar asta e! A aterizat in politica de prin alte locuri si ii ia ceva timp pana se obisnuieste. Stiu toti brailenii ce l-a recomandat sa fie primul pe lista PNL pentru Camera Deputatilor!

Mai bine s-ar ocupa de problemele brailenilor, ca face Guvernul PNL, Guvernul lui Citu-Mitu, praf tarisoara asta!

Sa nu-si mai puna consilierii sa imi raspunda si el sa semneze, ca asta e tot ce am avut de zis. Nu va mai urma!”

Comentarii