stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, mesaj de INCURAJARE pentru tinerii care n-au luat BAC-ul: ”Judetul Braila are nevoie si de electricieni”

„Judetul Braila are nevoie si de electricieni…”, le transmite social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, tinerilor care nu au promovat examenul de bacalaureat.

Chiriac a publicat un mesaj pe o retea de socializare, la scurt timp dupa anuntarea rezultatelor care pozitioneaza judetul Braila pe locul IV in clasamentul national – inaintea contestatiilor, in care a ales sa vorbeasca – in principal, despre  „cei care nu au trecut de acest pas”.

„Rezultatele la bacalaureat 2018 sunt imbucuratoare. Felicitari tuturor celor ce au trecut de examenul „maturitatii”. Este un examen foarte important si folositor. In aceeasi masura, ii incurajez pe cei care nu au trecut de acest pas sa nu le fie teama sa se indrepte catre o meserie. Sunt meserii pe cale de disparitie si foarte bine remunerate”, a precizat seful CJ.

Totodata, Francisk Iulian Chiriac a aratat ca judetul Braila are nevoie si de electricieni sau operatori de masinarii, nu doar de economisti sau avocati: „Adevarat, judetul Braila are nevoie de economisti, juristi, avocati, consilieri dar in aceeasi masura judetul Braila are nevoie si de electricieni, operatori de masinarii, ceasornicari, instalatori etc. Ganduri bune si succese pe mai departe. Fie ca planurile voastre de viitor sa se concretizeze!”

Comentarii