stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, despre O. Nechita, care a vorbit despre un concurs aranjat la Evidenta Populatiei: „Il desemnez observator la concurs” | „Sa-mi transmita si mie numarul de telefon al vrajitoarei de la care invata tainele ghicitului in bobi sau cafea”

Francisk Iulian Chiriac (foto sus), presedintele Consiliului Judetean, si-a exprimat disponibilitatea de a-l desemna pe consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) in calitate de observator la concursul organizat pentru functia de sef serviciu in cadrul Serviciului de Evidenta a Populatiei. Reactia sefului CJ vine dupa ce Nechita a lasat sa se inteleaga faptul ca respectivul concurs este „aranjat”.

Liberalul i-a cerut lui Chiriac „sa anunte castigatorul acestui concurs”, sugerand ca cel care va obtine postul este Constantin Nedelcu, unul dintre cei trei candidati si cel care ocupa fotoliul de sef al serviciului prin detasare.

„IN ATENTIA TINERILOR ABSOLVENTI, pardon, PENSIONARI!!!! De aceasta data are onoarea „domnul presedinte” al CJ BRAILA, sa anunte CASTIGATORUL acestui concurs/examen/post! Daca nu, il voi anunta tot eu, ca doar si cu acest post este aceeasi poveste: manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce-i! P.S. Acest post nu a fost scos la concurs timp de 12 ani! Prietenii stiu de ce! Interesanti participantii dar si mai interesanta este si comisia de concurs! Mult succes ii doresc domnului inscris la pozitia nr.3!”, a scris consilierul judetean Nechita pe o retea de socializare.

Tot pe o retea de socializare, presedintele CJ i-a raspuns indirect lui Nechita (foto jos), mentionand ca se adreseaza „cetatenilor care au vazut postarea stimabilului meu coleg, consilier judetean Ovidiu Nechita, intrucat ei merita un raspuns”. Printre altele, Chiriac a reamintit faptul ca liberalul a fost vicepresedinte si presedinte interimar al Consiliului Judetean. 

„Stimati cetateni, nu-l cunosc personal pe candidatul de la pozitia nr. 3 la functia de sef serviciu la Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Braila si nu cunosc niciun candidat la aceasta functie. Domnul Nechita scrie ca de 12 ani acest post nu a fost scos la concurs. Bun. De ce nu l-a scos dansul la concurs atunci cand a fost vicepresedinte si presedinte interimar al Consiliului Judetean Braila? Daca dl. Nechita este de acord, il astept maine la biroul meu pentru a-l desemna observator la acest concurs”, a afirmat seful CJ.

Francisk Iulian Chiriac l-a ironizat pe Nechita, supranumit „Mama Omida” – intrucat „a ghicit” numele unor candidati care au obtinut prin concurs diverse posturi de conducere in institutii publice: „Totodata, il rog pe domnul consilier judetean, sa-mi transmita si mie numarul de telefon al vrajitoarei de la care invata tainele „meseriei” de ghicit in bobi sau cafea, ma intereseaza sa aflu si eu numerele la 6/49. In rest, sa auzim numai de bine!”

Comentarii