stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, despre Iordache (PND), care a inceput sa-l atace public : „Mi-a cerut doua functii. Eu nu impart functii. Sunt rabufniri personale”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a lasat sa se inteleaga, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca atacurile venite din partea consilierului judetean Catalin Iordache (PND), care l-a numit, printre altele, „o copie proasta a lui Bunea Stancu”, vin ca urmare a faptului ca i-a refuzat solicitarea de a-l numi vicepresedinte al clubului de handbal „Dunarea” si membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica.

„PND nu mi-a cerut functiile de vicepresedinte al HC Dunarea si membru ATOP, ci Catalin Iordache. Raspunsul a fost nu. Nu exista darea de functii in protocolul incheiat intre PSD si PND. Eu nu impart functii”, a spus Chiriac.

Seful CJ a catalogat declaratiile consilierului judetean ca fiind „rabufniri personale”, mentionand ca nu poate avea discutii personale, ci doar despre proiecte, cu Iordache.

„Niciun coleg de-al meu nu este votac. PSD are un protocol cu PND, care se refera mult mai mult pe sustinerea de proiecte, nicidecum pe sustinerea de functii. Pana acum, ne-am tinut de cuvant, si noi, si aliatii nostri. E parerea dansului si nu vreau sa comentez foarte mult. Eu sunt foarte multumit de colaborarea cu aliatii nostri. El are observatii personale, nu ale partidului. Are si el un vot. Cred ca n-ar fi trebuit sa reactionez la remarcile dansului. Gheorghe Bunea Stancu nu este idolul meu si nici mentorul meu nu a fost niciodata. Intre partide nu este nicio ruptura, sunt niste rabufniri personale, pe care eu nu le inteleg. (…) E decizia dansului daca vrea sa scrie o telenovela sau sa isi faca publicitate. Daca are ceva cu mine personal, sa imi spuna, daca are ceva cu PSD, sa spuna”, a mai adaugat Chiriac.

Comentarii