stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, despre HC Dunarea: „Am avut un Mercedes, acum avem un Trabant si vrem sa ii punem motor de Porsche” | Legat de finantare: „Noi ne-am facut datoria, acum asteptam Primaria”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca institutia pe care o conduce a achitat cotizatia de membru fondator al HC Dunarea pentru anul curent si ca asteapta ca Primaria „sa intre in linie dreapta” si sa achite „suma pe care s-a angajat ca o va da”.

„Bugetul HC Dunarea a fost creat si pe suma pe care Primaria s-a angajat ca o va da, nu era bazat doar pe banii Consiliului Judetean. Asteptam Primaria sa rezolve problema si sa intre in linie dreapta. Noi ne-am facut datoria fata de club si suporteri, acum asteptam Primaria sa vina cu suport. Echipa este in reconstructie. Aceasta echipa noua trebuie sa creasca de la meci la meci. Nu putem sa avem rezultatele pe care le-am avut anul trecut. Dupa acest tur vom face o analiza foarte clara si vom lua masuri astfel incat echipa sa creasca, sa fim acolo in top si sa dam suporterilor satisfactia meciurilor frumoase de acasa”, a declarat Chiriac.

Seful CJ a mai precizat faptul ca „viata unei echipe este o sinusoida”, comentand rezultatele slabe pe care echipa de handbal le-a inregistrat in ultima perioada printr-o metafora.

„Suntem in partea de jos si incepem sa crestem. Am avut un Mercedes, acum avem un Trabant si vrem sa ii punem pe el motor de Porsche. Fetele nu se cunosc, incep sa creasca. Nu sunt un mare cunoscator al fenomenului, dar trebuie sa crestem incet-incet. Presiunea rezultatului de anul trecut este una foarte mare, dar trebuie sa fim constienti ca nu mai avem echipa de anul trecut”, a conchis presedintele CJ.

Comentarii