stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ: „Daca este mizerie intr-o sectie a Spitalului Judetean, seful de sectie sa ia de guler infirmiera sau asistenta sefa si sa dea cu ele de pamant”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, s-a aratat iritat de faptul ca mizeria din anumite sectii ale Spitalului Judetean a devenit subiect de discutie in cadrul sedintelor de consiliu. Chiriac i-a transmis consilierului judetean liberal Mario Daros, care a reclamat starea jalnica in care a ajuns Sectia de Radiologie din Spitalul 3, ca seful sectiei este raspunzator de modul in care arata sectia pe care o conduce, nu presedintele CJ sau managerul spitalului.

„Seful de sectie este raspunzator pentru toti subordonatii lui, medici, asistente, infirmiere. Daca era mizerie, era de vina, pentru ca in sectie trebuie sa fie curat, toata lumea sa fie la munca si sa isi faca datoria. Faptul ca va invoca dumneavoastra ca aparatele sunt vechi, stim cu totii. In fisa lui de post spune ca el este conducatorul acelei sectii. Este de datoria lui, atunci cand este murdar in sectie, sa ia de guler infirmiera sau asistenta sefa si sa dea cu ele de pamant. Daca trebuie sa vina presedintele CJ sau managerul spitalului sa verifice in fiecare salon sau in fiecare incapere daca este curat… Imi pare rau, noi ne ocupam de alte lucruri”, a spus Chiriac.

PNL-istul Daros a afirmat ca seful Sectiei de Radiologie din Spitalul 3 i s-a plans din cauza vechimii aparaturii medicale: „Este ca o catacomba. E mizerie!”

Comentarii