stiri Braila – debraila.ro

Sedinta de „invingatori” la PNL Braila, cu „omul” lui Draghincescu in sala / Singura demise dupa infrangere – Alexandru Danaila

Catastrofa din batalia electorala pentru fotoliul de primar, unde candidatul liberalilor, senatorul Catalin Boboc, a obtinut 18,7% dintre sufragii, s-a lasat cu o singura demisie, cea a lui Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Municipale a PNL. Acesta si-a pus la dispozitia partidului si mandatul de consilier judetean, pentru a nu bloca negocierile pe care Boboc le-a purtat cu Simona Draghincescu pentru formarea unei majoritati la Consiliul Judetean, tinand cont de istoricul tumultos dintre Danaila si Draghincescu.

„Boboc a spus ca are sprijinul celor 18 primari si ca ramane la conducere. Totul s-a intamplat cu omul Simonei Draghincescu in sala. Poate Simona a vrut sa se convinga ca ce a negociat cu Boboc se si face”, ne-au precizat surse politice.

Catalin Boboc a discutat cu Simona Draghincescu, cea pe care o acuza ca face jocurile PSD, excluzand-o chiar si din partid, despre posibilitatea ca cei doi consilieri judeteni PND (n.r. partidul condus de Draghincescu) sa se alature PNL in incercarea de a incropi majoritatea care sa ii aduca pe liberali la presedintia Consiliului Judetean. PND urma, in aceasta ecuatie, sa primeasca un post de vicepresedinte al CJ, numai ca, la doar cateva zile dupa intalnirile Boboc-Draghincescu, PND a anuntat ca sustine PSD la Consiliul Judetean.

„Se aude in partid ca Boboc va incerca sa invalideze mandatele unor consilieri judeteni, ca sa urce altii. Se fac jocuri tari”, au mai adaugat sursele citate.

Cel mai probabil, cel care ii va lua locul lui Danaila la sefia Organizatiei Municipale PNL este Popa Petrica, proaspat consilier local.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii