stiri Braila – debraila.ro

Secretarul general al Guvernului, la Brăila: „Ați înțeles, Brăila și Galați, că doar împreună poate să vă fie bine. Nu se mai vorbește despre rivalitate dusă la absurd, ci de o frăție! Numai aceasta este cheia succesului”

Prezent la Brăila, la Conferința Județeană de alegeri a PSD, social-democratul Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului Ciucă, a vorbit despre alianța politică și administrativă dintre Brăila și Galați, care a fost susținută de europarlamentarii Mihai Tudose și Dan Nica, arătând faptul că „nu se mai vorbește despre competiție sau rivalitate dusă la absurd, ci de o frăție”.

„Înaintea multora din sudul și sud-estul țării, ați înțeles că doar împreună, Brăila și Galați, poate să va fie bine, depășind rivalitatea tradițională, cred că egală cu cea dintre Timișoara și Arad, cu ceva vreme în urmă. Ați înțeles că cheia succesului este să va sprijiniți și să va susțineți reciproc. Roadele acestui lucru încep să se vadă! Nu se mai vorbește despre relația de neprietenie, de competiție acerbă, de rivalitate dusă la absurd între cele două mari muncipii, ci de o frăție. Colegii noștri din Vest au înțeles asta înaintea noastră și mă bucur că și administrațiile din Brăila și Galați au înțeles că numai aceasta este cheia succesului!”, a declarat Neacșu.

Totodată, în discursul susținut în fața social-democraților brăileni, secretarul general al Guvernului a subliniat faptul că „infrastructură aduce bunăstare” și „nu e destinată doar zonelor care au fost mai aproape de Occident”, cu referire la proiectele drumului de mare viteză Galați-Brăila-Autostrada Soarelui și Aeroportul de la Braniștea, demarate prin colaborarea consiliilor județene din Brăila și Galați.

Comentarii