stiri Braila – debraila.ro

Se scoate la CONCURS postul de MANAGER al Spitalului Judetean | Pe 30 august se va afla numele celui care va conduce spitalul timp de 3 ani

Pe 30 august, Spitalul Judetean ar trebui sa aiba un manager „plin”. In acest moment, unitatea spitaliceasca este condusa interimar, din 12 mai – atunci cand mandatul chirurgului Mihail Iugulescu a ajuns la final, de medicul Delia Rasnoveanu, membru PSD.

Pe 18 iulie, presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a semnat dispozitia privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager al Spitalului Judetean. Presedintele comisiei de concurs va fi noul presedinte al Consiliului de Administratie al spitalului, consilierul judetean independent Marian Capatana.

Concursul se va desfasura in doua etape, etapa de verificare a indeplinirii de catre candidati a conditiilor stabilite in regulament – etapa eliminatorie, si cea de sustinere si evaluare a proiectului de management.

Pana pe 17 august, la ora 14:00, cei care isi doresc sa conduca cea mai mare unitate spitaliceasca a judetului isi pot depune dosarul de inscriere si proiectul de management. A doua zi, vor fi afisate rezultatele primei etape: admis sau respins. Pe 23 august, pe site-ul spitalului vor fi publicate proiectele de management ale candidatilor care au trecut de selectie.

Cinci zile mai tarziu, candidatii isi vor sustine proiectul in fata comisiei, iar in aceeasi zi vor fi afisate rezultatele celei de a doua etape. Pe 30 august, dupa solutionarea contestatiilor, se va afla numele celui care va conduce Spitalul Judetean pana in 2020.

Potrivit unor surse politice, managerul interimar Delia Rasnoveanu se va inscrie la concurs.

 

Comentarii